Udannelse

Gennem målrettet og individualiseret uddannelse bliver I stærkere og mere effektfulde i jeres arbejde med jeres største kunder. Bring kunde udviklingen til et nyt niveau, hvor styring, eksekvering, målrettet handlekraft bliver nøgleord!

Book møde

Er du Key Account eller Account Manager?

Er du Hunter eller Farmer?

Så kan du få stor gavn af et uddannelsesforløb, hvor du får nye værktøjer og vinkler på, hvordan du kan arbejde med dine største kunder. Du får en større bevidsthed omkring:

  • KAM Profil- og færdighedsanalyse – en personlig kompetencetest
  • Custom Score Point analyse – lær at analysere og udvikle dine kunder i et nyt lys
  • Influentstrategi og påvirkningsfaktorer – bring dig tættere på beslutningstagerne
  • Værdibaseret kundestyring – Få værktøjer til at styrke både din og kundens værdi i markedet
  • Din adfærdskasse – styrk din præsentations- og kunde afdækningsteknikker
  • Evnen til øget eksekvering – gennem større overblik og styring skabes øget handlekraft

Et uddannelsesforløb hvor vi vil skabe vedvarende forandringer!

Med afsæt i hvad, hvorfor og hvordan samt brugen af vidensdeling, involvering og dialog, bliver forløbet både udviklende, adfærdsregulerende og en motivator for, hvordan I fremadrettet vil arbejde med jeres kundeudvikling.

Referencer

Michael har en stærk strategisk profil og er i stand til at gå til opgaverne med en holistisk men alligevel fokuseret tilgang.

Han er en dygtig igangsætter, og han ved, hvad der skal til, fordi han har en dyb kompetence på forretningsforståelse.

 

Carina Neergaard,
Bureau direktør, CCO, Cool-Gray A/S

Jeg oplever Michael som værende ekstremt struktureret og meget professionel i sin tilgang til opgaver, herunder fastlæggelse af salgsstrategi og forhandling med kunder. Michael er absolut en af de dygtigste salgsledere, som jeg har mødt i min karriere.

 

Tim Normann
COO, Danske Fragtmænd A/S

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Michael i flere sammenhænge. Michael er yderst dedikeret og behersker den svære disciplin at eksekvere på en fastlagt strategi. Han har stærke evner inden for alt, som vedrører salg, og han formår at engagere mennesker med sin entusiasme og dygtighed.

 

Lars Poulsen
CEO, P. Poulsen Shipping & Forwarding A/S

Michael besidder en kæmpe faglighed og professionalisme, og kombineret med hans personlige egenskaber leverer han altid et stærkt, relevant og brugbart resultat. Michaels tilgang til opgaver og problemstillinger er hans største styrke, og det skinner altid igennem, at han har erfaring med både den praktiske og strategiske del. Michaels evne til at ‘spotte’ problemet, skabe løsninger og plan for eksekvering, sikrer at man lykkes og kommer sikkert i mål. Derudover har Michael en fantastisk personlighed og er altid en fornøjelse at samarbejde med.

 

Signe Segall
Founding Director Future & Co.

Salg handler om tillid og personlig kontakt

Men også om den rigtige strategi og fokus på struktureret salgs- og kundestyring. Det er det, KAMPRO hjælper sine kunder med.