fbpx

Hvad kan KAMPRO?

Kampro er en konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder med at blive stærkere og mere effektfulde i deres arbejde med deres største kunder. Vi tager afsæt i din forretning og skræddersyr jeres nye struktur til en professionel kundedialog og udvikling.

Book møde

Hvad er KAMPRO?

Vi bringer kunde udviklingen til et nyt niveau, hvor styring, eksekvering, målrettet handlekraft bliver nøgleord!

01:04

Hvem er jeg?

Jeg hedder Michael Pakula og er stifter af Kampro

Jeg elsker at flyttet salget i virksomheder!

Igennem hele min erhvervskarriere har salg- og kundeudvikling være min helt store drivkraft og passion. Det at bringe en organisation og virksomhed mod nye mål, har igennem 20 år været nogle af mine største opgaver. Jeg har stærke og dybe kompetencer indenfor det at arbejde med udvikling af virksomhedens salgsstrategi, digital kundestyring (CRM) og sælgernes kompetencer og færdigheder. 

Succes skabes via mennesker. Det har altid været mit motto og en tilgang jeg har brugt, når jeg har opbygget, struktureret og udviklet salgsorganisationer til nye og mærkbare resultater og succeser. Det er det jeg i dag hjælper andre virksomheder med.        

Jeg har beskæftiget mig med nogle af de største kunder i Danmark indenfor både BtB, OEM og Retail, og har derfor opbygget et godt kendskab til, hvad det vil sige at arbejde og drive et strategisk salg og kundestyring.  Min salgskarriere startede som Account Manager, hvor jeg over årene har arbejdet mig op på direktørniveau. Det gør, at jeg i dag forstår at kigge ind i virksomheders samlede processer og værdikæde, både internt og eksternt. Min evne til at skabe en mærkbar transformation og værdiskabelse ud mod kunderne, er min helt store egenskab.           

Min helt store passion er, at arbejde med strategisk kundestyring og udvikling, Key Account Management (KAM). Jeg brænder for at opbygge og udvikle en mere strategisk og struktureret kundestyring, hvor vi med afsæt i virksomhedens strategi og værdisæt, bringer virksomhedens KAM salg til et nyt niveau og tilfører helt nye kompetencer og syn på den strategisk kundestyring. Det har jeg haft stor succes med igennem årene.

Jeg har en CBL uddannelse fra Henley Business School samt er aktiv i flere erhvervsnetværk og foreninger.

Lad os forbinde os på linkedIn

Book møde

Referencer

Michael har en stærk strategisk profil og er i stand til at gå til opgaverne med en holistisk men alligevel fokuseret tilgang.

Han er en dygtig igangsætter, og han ved, hvad der skal til, fordi han har en dyb kompetence på forretningsforståelse.

 

Carina Neergaard,
Bureau direktør, CCO, Cool-Gray A/S

Jeg oplever Michael som værende ekstremt struktureret og meget professionel i sin tilgang til opgaver, herunder fastlæggelse af salgsstrategi og forhandling med kunder. Michael er absolut en af de dygtigste salgsledere, som jeg har mødt i min karriere.

 

Tim Normann
COO, Danske Fragtmænd A/S

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Michael i flere sammenhænge. Michael er yderst dedikeret og behersker den svære disciplin at eksekvere på en fastlagt strategi. Han har stærke evner inden for alt, som vedrører salg, og han formår at engagere mennesker med sin entusiasme og dygtighed.

 

Lars Poulsen
CEO, P. Poulsen Shipping & Forwarding A/S

Michael besidder en kæmpe faglighed og professionalisme, og kombineret med hans personlige egenskaber leverer han altid et stærkt, relevant og brugbart resultat. Michaels tilgang til opgaver og problemstillinger er hans største styrke, og det skinner altid igennem, at han har erfaring med både den praktiske og strategiske del. Michaels evne til at ‘spotte’ problemet, skabe løsninger og plan for eksekvering, sikrer at man lykkes og kommer sikkert i mål. Derudover har Michael en fantastisk personlighed og er altid en fornøjelse at samarbejde med.

 

Signe Segall
Founding Director Future & Co.

Salg handler om tillid og personlig kontakt

Men også om den rigtige strategi og fokus på struktureret salgs- og kundestyring. Det er det, KAMPRO hjælper sine kunder med.