fbpx

Er du SMV’er?

I op imod 7 ud af 10 virksomheder er salgspotentialet ofte stort. De 3 største udfordringer i salgsarbejdet er typisk manglende; Tid, Kompetencer, Systematisk data og kundestyring

Book møde

Skab en vækst på 15-30% indenfor 12-18 måneder!

Skab salg med Kampro’s 4 S´er! De 4 S´er skaber en stærkere SAMMENHÆNGSKRAFT mellem salgsstyringen, strukturen samt de salgs- og ledelsesmæssige kompetencer, hvilket giver mere salgstid, evnen til at lukke flere ordre samt øget kundestyring. Gennem et målrettet salgsudviklingsforløb bliver I styrket i:  

  • Salgsstrategi ”jeres rejseplan”
  • System ”digital kundestyring via CRM”
  • Salgstræning ”nye færdigheder der skaber kunder” 
  • Salgsledelse ”styring og udvikling af sælgerne”  
Skriv til KAMPRO

Ydelser

Salgsstrategi ”jeres rejseplan”

Få sat retning på jeres salgsudvikling,
og få skabt en langvarig vækstkurve

System – digital kundestyring (CRM)

Vækst kræver styring, også kundestyring. Få sparring om CRM system,
eller få trænet jeres sælgere i brugen af jeres nuværende system.

Sparringspartner

Er du i tvivl om, hvilken retning jeres salg skal udvikle sig i? Eller vil du have sparring til, hvordan du styrker jeres kompetencer og salgsstruktur?

Salgstræning

Mangler I omsætning eller bare flere kunder?
Få målrettet salgstræning der gir flere kunder og ordre.

Et uddannelsesforløb hvor vi vil skabe vedvarende forandringer!

Med afsæt i hvad, hvorfor og hvordan samt brugen af vidensdeling, involvering og dialog, bliver forløbet både udviklende, adfærdsregulerende og en motivator for, hvordan I fremadrettet vil arbejde med jeres kundeudvikling.

Hvad kan KAMPRO?

Præsentation

01:04

Referencer

Michael har en stærk strategisk profil og er i stand til at gå til opgaverne med en holistisk men alligevel fokuseret tilgang.

Han er en dygtig igangsætter, og han ved, hvad der skal til, fordi han har en dyb kompetence på forretningsforståelse.

 

Carina Neergaard,
Bureau direktør, CCO, Cool-Gray A/S

Jeg oplever Michael som værende ekstremt struktureret og meget professionel i sin tilgang til opgaver, herunder fastlæggelse af salgsstrategi og forhandling med kunder. Michael er absolut en af de dygtigste salgsledere, som jeg har mødt i min karriere.

 

Tim Normann
COO, Danske Fragtmænd A/S

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Michael i flere sammenhænge. Michael er yderst dedikeret og behersker den svære disciplin at eksekvere på en fastlagt strategi. Han har stærke evner inden for alt, som vedrører salg, og han formår at engagere mennesker med sin entusiasme og dygtighed.

 

Lars Poulsen
CEO, P. Poulsen Shipping & Forwarding A/S

Michael besidder en kæmpe faglighed og professionalisme, og kombineret med hans personlige egenskaber leverer han altid et stærkt, relevant og brugbart resultat. Michaels tilgang til opgaver og problemstillinger er hans største styrke, og det skinner altid igennem, at han har erfaring med både den praktiske og strategiske del. Michaels evne til at ‘spotte’ problemet, skabe løsninger og plan for eksekvering, sikrer at man lykkes og kommer sikkert i mål. Derudover har Michael en fantastisk personlighed og er altid en fornøjelse at samarbejde med.

 

Signe Segall
Founding Director Future & Co.

Salg handler om tillid og personlig kontakt

Oplever du manglende omsætning, salgsstyring og kundeudvikling.